בסיר גדול מניחים את הרגל, הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, שורש הפטרוזיליה, ראש השום הקלוף והמים. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף.
שלב 2
0 דקות
מנמיכים להבה וממשיכים לבשל 3-4 שעות, או עד שהבשר רך.
שלב 3
0 דקות
מסננים, שומרים את הנוזל בצד וזורקים את הירק, למעט השום.
שלב 4
0 דקות
מפרידים את הבשר, המח והסחוסים מהעצמות וטוחנים במטחנת בשר עם הדיסקית בעלת החורים הקטנים יחד עם שיני השום המבושלות וגם כמה משיני השום הכתושות (לפי הטעם).
שלב 5
0 דקות
מערבבים לתערובת אחידה עם נוזל המרק הנותר, טועמים ובודקים אם חסר עוד מלח.
שלב 6
0 דקות
מעבירים לתבנית פיירקס, מכסים ומצננים כשעה.
שלב 7
0 דקות
מסדרים מעל שורות שורות של פרוסות ביצים קשות ומחזירים למקרר.
שלב 1
מתוך
7
בסיר גדול מניחים את הרגל, הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, שורש הפטרוזיליה, ראש השום הקלוף והמים. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף.
שלב 2
מתוך
7
מנמיכים להבה וממשיכים לבשל 3-4 שעות, או עד שהבשר רך.
שלב 3
מתוך
7
מסננים, שומרים את הנוזל בצד וזורקים את הירק, למעט השום.
שלב 4
מתוך
7
מפרידים את הבשר, המח והסחוסים מהעצמות וטוחנים במטחנת בשר עם הדיסקית בעלת החורים הקטנים יחד עם שיני השום המבושלות וגם כמה משיני השום הכתושות (לפי הטעם).
שלב 5
מתוך
7
מערבבים לתערובת אחידה עם נוזל המרק הנותר, טועמים ובודקים אם חסר עוד מלח.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים לתבנית פיירקס, מכסים ומצננים כשעה.
שלב 7
מתוך
7
מסדרים מעל שורות שורות של פרוסות ביצים קשות ומחזירים למקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0