מחממים במחבת שמן זית, וקולים את הצנוברים כדקה. מוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
שלב 2
0 דקות
מורידים מהאש מוסיפים את כדורי המוצרלה. מצננים במקרר עד לשימוש.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 4
5 דקות
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, הגבינות, הצנוברים, הפסטו, מיץ הלימון, החומץ ועלי הבייבי (ניתן להמיר גם בעלי בייבי תרד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מגישים בטמפרטורת החדר.
שלב 1
מתוך
4
מחממים במחבת שמן זית, וקולים את הצנוברים כדקה. מוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
שלב 2
מתוך
4
מורידים מהאש מוסיפים את כדורי המוצרלה. מצננים במקרר עד לשימוש.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 4
מתוך
4
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, הגבינות, הצנוברים, הפסטו, מיץ הלימון, החומץ ועלי הבייבי (ניתן להמיר גם בעלי בייבי תרד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מגישים בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0