המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הדלורית והדלעת לקוביות, ואת הגזר מגרדים בפומפייה.
פורסים את הפלפלים החריפים כמו סלט, בלי הגרעינים, ומטגנים מעט בסיר עם שמן. מוסיפים את שיני השום ואת קוביות הדלעת, הדלורית והגזר. מערבבים וממליחים.
יוצקים שמן עד גובה הירקות ונותנים להם להתבשל. כל הזמן דואגים לערבב את הירקות.
לקראת סוף הבישול, כשהירקות רכים, מועכים עם מועך ומערבבים.
מבשלים כמה דק' ומורידים מהאש. אם נותר הרבה שמן ניתן להיפטר ממנו. מתבלנים ומוסיפים לימון. מערבבים ובתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0