המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים את שמן הזית על צד אחד של כל פרוסת לחם ומפזרים מלח וזעתר. מניחים פרוסת גבינה צהובה על פרוסה וסוגרים בפרוסה ללא שמן.
מניחים את הכריך שנוצר בטוסטר וקולים עד שהלחם הופך לזהוב מאד.
מוציאים את הטוסט וחותכים לקוביות קרוטונים.
מוסיפים לקערה את כל חומרי הרוטב, ומערבבים היטב, עד שמתקבל מרקם חלק ונוזלי.
מערבבים בקערת הסלט את העגבניות, מלפפון קצוץ, גזר מגורר, בצל קצוץ, פרוסות פטריות, וזיתים מגולענים. מפזרים את עלי החסה הקצוצים וקרוטונים. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים. מפזרים מעל את הגבינות המגוררות, ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0