המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הצימוקים בשרי ובקוניאק למשך לילה. מסננים.
ממיסים בסיר כפול שוקולד וחמאה. קוצצים גס את האגוזים ומוסיפים לשוקולד. מוסיפים את הצימוקים המסוננים ומערבבים הכל. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
יוצקים את התערובת לעטרות נייר קטנות ומקפיאים.
אחרי שהפטיפורים קפואים מאחסנים במקפיא בתוך קופסה אטומה ומגישים ישר מההקפאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0