מחממים שמן זית במחבת כבדה ועמוקה. מוסיפים בצל ושום, ומאדים דקה או שתיים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, וכשהאורז חם למגע יד, מוסיפים את היין, ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
נותנים ליין להתאדות מעט, ואז מוסיפים את הירקות וכמות מהמרק עד כדי כיסוי. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בעדינות כל 3-2 דק'.
שלב 4
18 דקות
כל פעם כשהמרק שבמחבת נספג באורז, מוסיפים עוד מרק, עד שהאורז מוכן אבל עדיין רטוב מעט, זמן הבישול 20-18 דקות. בדקות הבישול האחרונות, טועמים מדי פעם לבדוק אם האורז מוכן.
שלב 5
0 דקות
זורים עלי ריחן ונענע.
שלב 6
1 דקות
מגישים בליווי גבינת פרמזן מגוררת.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הפטריות שמפיניון בפטריית פורטבלו אחת גדולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מחממים שמן זית במחבת כבדה ועמוקה. מוסיפים בצל ושום, ומאדים דקה או שתיים.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, וכשהאורז חם למגע יד, מוסיפים את היין, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
6
נותנים ליין להתאדות מעט, ואז מוסיפים את הירקות וכמות מהמרק עד כדי כיסוי. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בעדינות כל 3-2 דק'.
שלב 4
מתוך
6
כל פעם כשהמרק שבמחבת נספג באורז, מוסיפים עוד מרק, עד שהאורז מוכן אבל עדיין רטוב מעט, זמן הבישול 20-18 דקות. בדקות הבישול האחרונות, טועמים מדי פעם לבדוק אם האורז מוכן.
שלב 5
מתוך
6
זורים עלי ריחן ונענע.
שלב 6
מתוך
6
מגישים בליווי גבינת פרמזן מגוררת.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הפטריות שמפיניון בפטריית פורטבלו אחת גדולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0