מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב - אבקת תיבול ירקות שורש, שמן ואת השיני שום ומעסים את העוף גם מתחת לעור.
שלב 3
0 דקות
מניחים 4 יחידות ירכיים על גבי נייר אפייה וסוגרים את הנייר לצורת שקית, מבצעים פעולה זאת גם עם הירכיים הנוספות.
שלב 4
0 דקות
מניחים בתבנית המתאימה לתנור את שקיות העוף שהכנו, על גבי נייר אפייה, ומסדרים את הירקות מסביב ומתבלים אותם בשמן זית ותיבול ירקות שורש (מלח ופלפל לפי העדפה).
שלב 5
45 דקות
צולים בתנור שחומם מראש ל - 190 מעלות למשך 45 דקות.
שלב 6
30 דקות
אחרי 45 דקות פותחים את השקית וחושפים את העוף על מנת שיקבל השחמה, מחזירים לתנור וצולים למשך חצי שעה נוספת.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את הירקות לגודל הרצוי.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב - אבקת תיבול ירקות שורש, שמן ואת השיני שום ומעסים את העוף גם מתחת לעור.
שלב 3
מתוך
6
מניחים 4 יחידות ירכיים על גבי נייר אפייה וסוגרים את הנייר לצורת שקית, מבצעים פעולה זאת גם עם הירכיים הנוספות.
שלב 4
מתוך
6
מניחים בתבנית המתאימה לתנור את שקיות העוף שהכנו, על גבי נייר אפייה, ומסדרים את הירקות מסביב ומתבלים אותם בשמן זית ותיבול ירקות שורש (מלח ופלפל לפי העדפה).
שלב 5
מתוך
6
צולים בתנור שחומם מראש ל - 190 מעלות למשך 45 דקות.
שלב 6
מתוך
6
אחרי 45 דקות פותחים את השקית וחושפים את העוף על מנת שיקבל השחמה, מחזירים לתנור וצולים למשך חצי שעה נוספת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0