להרתיח 4\3 סיר מים, לשים אבקת מרק עוף של אסם, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
לחתוך את הגזרים לעיגולים ולהכניס לסיר, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהכניס לסיר, ולחתוך את הקישואים לעיגולים וגם אותם להכניס לסיר וכן את גיבעולי הסלרי.
שלב 4
0 דקות
לחתוך את הבצל לרבעים ולהכניס לסיר המרק.
שלב 5
0 דקות
לאחר ששטפנו את הגריסים יש להכניס אותם לסיר המרק, לערבב היטב ולכסות את הסיר. לבשל עד שהירקות והגריסים יתרככו.
שלב 1
מתוך
5
להשרות את הגריסים חצי שעה במים ולשטוף אותם היטב.
שלב 2
מתוך
5
להרתיח 4\3 סיר מים, לשים אבקת מרק עוף של אסם, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
5
לחתוך את הגזרים לעיגולים ולהכניס לסיר, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהכניס לסיר, ולחתוך את הקישואים לעיגולים וגם אותם להכניס לסיר וכן את גיבעולי הסלרי.
שלב 4
מתוך
5
לחתוך את הבצל לרבעים ולהכניס לסיר המרק.
שלב 5
מתוך
5
לאחר ששטפנו את הגריסים יש להכניס אותם לסיר המרק, לערבב היטב ולכסות את הסיר. לבשל עד שהירקות והגריסים יתרככו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0