המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים היבשים (קמחים, שומשום, מלח, סוכר) במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את המרגרינה הקרה בקוביות ומעבדים לפירורים.
מוסיפים את השמן והמים ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
מחלקים לשלושים כדורים. מגלגלים כל כדור למעין תולעת, מהדקים לעיגול ומסובבים את העיגול כך שתיווצר הספרה שמונה (בינינו, אפשר גם להשאיר את העוגיות בצורת עיגולים, אבל אז זה לא אינסוף, אז מה עשינו?). העוגיות תהיינה גדולות, בערך בגודל כפול מכעכים מזרחיים של עבאדי (לחילופין, אפשר להכין שישים עוגיות קטנות).
מניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. מברישים בביצה טרופה עם מעט מים, וזורים מעל עוד שומשום ואם רוצים גם זרעי פשתן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0