מערבבים את כל החומרים מלבד פירורי הלחם והשמן לתערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
שלב 3
0 דקות
במחבת גדולה, על להבה גבוהה, מחממים שמן בעומק 1 ס"מ.
שלב 4
0 דקות
יוצרים בידיים רטובות קציצות שטוחות מתערובת הבשר. טובלים אותן בפירורי הלחם ומניחים בעדינות בשמן החם. כשהצד התחתון מזהיב (אחרי כ-3 דק'), הופכים ומטגנים את הצד השני.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הקציצות בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מגישים חם או קר.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את כל החומרים מלבד פירורי הלחם והשמן לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
5
שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
שלב 3
מתוך
5
במחבת גדולה, על להבה גבוהה, מחממים שמן בעומק 1 ס"מ.
שלב 4
מתוך
5
יוצרים בידיים רטובות קציצות שטוחות מתערובת הבשר. טובלים אותן בפירורי הלחם ומניחים בעדינות בשמן החם. כשהצד התחתון מזהיב (אחרי כ-3 דק'), הופכים ומטגנים את הצד השני.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים את הקציצות בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מגישים חם או קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0