המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים ליטר מים בקומקום
בינתיים מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה.
להוסיף לסיר את היין ושתי כפות המים, ומוסיפים את הצימוקים.
מתבלים באגוז מוסקט (לא חובה)
מוסיפים את 2 כוסות האורז ועליהם את המים (עד לכיסוי).
מוסיפים את המלח והפלפל ובוחשים.
נותנים לאורז להתבשל כ-20 דקות עד שהוא יוצא דביק וטעים!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0