בקערת מעבד מזון או בקערת עבודה שמים את כל המצרכים ומעבדים או לשים לבצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
שלב 3
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-15 דק' לפני האפייה. משמנים קלות את התבנית.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של ס"מ ובעזרת מקד (מכשיר מיוחד לקריצת עוגיות) חותכים צורות רצויות של החטיף. אם אין מקד, אפשר ליצור כדורים קטנים ולמעוך אותם מעט בין כפות הידיים.
שלב 5
0 דקות
אם מכינים סהרונים, יש לרדד את הבצק לעלה עגול בעובי חצי ס"מ בלבד, לחלק אותו למשולשים בגודל רצוי, ולגלגל לסהרונים מהקצה הצר אל הרחב.
שלב 6
0 דקות
מניחים את החטיפים בתבנית.
שלב 7
20 דקות
מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה.
שלב 1
מתוך
7
בקערת מעבד מזון או בקערת עבודה שמים את כל המצרכים ומעבדים או לשים לבצק אחיד.
שלב 2
מתוך
7
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
שלב 3
מתוך
7
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-15 דק' לפני האפייה. משמנים קלות את התבנית.
שלב 4
מתוך
7
מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של ס"מ ובעזרת מקד (מכשיר מיוחד לקריצת עוגיות) חותכים צורות רצויות של החטיף. אם אין מקד, אפשר ליצור כדורים קטנים ולמעוך אותם מעט בין כפות הידיים.
שלב 5
מתוך
7
אם מכינים סהרונים, יש לרדד את הבצק לעלה עגול בעובי חצי ס"מ בלבד, לחלק אותו למשולשים בגודל רצוי, ולגלגל לסהרונים מהקצה הצר אל הרחב.
שלב 6
מתוך
7
מניחים את החטיפים בתבנית.
שלב 7
מתוך
7
מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0