מבשלים את הפסטה במים, לפי ההוראות שעל האריזה שוטפים ומסננים.
שלב 2
0 דקות
מחממים בסיר גדול את החמאה והשמן, מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה קלה תוך כדי בחישה, מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומטגנים עוד כדקה, יוצקים את המים, מערבבים יחד, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה עוד כחמש דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים ברוטב עוד כדקה, מורידים מהאש בוזקים את הגבינה המגורדת ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
3
מבשלים את הפסטה במים, לפי ההוראות שעל האריזה שוטפים ומסננים.
שלב 2
מתוך
3
מחממים בסיר גדול את החמאה והשמן, מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה קלה תוך כדי בחישה, מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומטגנים עוד כדקה, יוצקים את המים, מערבבים יחד, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה עוד כחמש דקות.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים ברוטב עוד כדקה, מורידים מהאש בוזקים את הגבינה המגורדת ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0