המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הפטריות במים חמים כ-10 דקות. פורסים לפרוסות דקות.
מחממים בסיר בינוני שמן ומוסיפים את האורז, הסויה והפטריות. מוסיפים לאורז 500 מ"ל מים חמים, וחצי קופסה חלב קוקוס. מכסים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ-20 דקות.
חותכים את חזה העוף לפיסות בגודל בינוני, ברוחב 1 ס"מ ובאורך של כ-4 ס"מ. משרים את העוף בסויה ובחצי כף שמן שומשום.
במחבת רגיל או מחבת פסים מחממים את השמן הנותר וצורבים את פיסות העוף כשלוש דקות מכל צד, או או עד שהן מזהיבות. בסוף התהליך מוסיפים למחבת כף ממשרה שמן השומשום והסויה, ומבשלים על אש גבוהה עד שכל הנוזלים מתאדים.
מורידים מהאורז את הכיסוי, וממש לפני ההגשה מוסיפים את חלב הקוקוס הנותר. מערבבים כשלוש דקות, תוך כדי חימום על אש בינונית. מגישים חם, עם חזה עוף מעל. מעטרים בבצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0