המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התרד ומבשלים כדקה.
מערבבים את גבינת העזים עם התרד.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, שיבולת שועל, מלח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים: ביצים טרופות, חלב וחמאה מומסת.
בהדרגה יוצקים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה. ברגע שמתקבל תערובת הומוגנית, מוסיפים את תערובת הגבינה והתרד.
התערובת צריכה להישאר עם גושים.
יוצקים לתבנית המאפינס ואופים במשך 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0