המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים בכלי (צר וגבוה), וטוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני, עד אחידות המרכיבים.
מחממים את החזה מן הצומח, ופורסים לרצועות.
קוצצים את כל העשבים, שמים בקערה גדולה, שמים 3 כפות ויניגרט, את פרוסות החזה, פילטים של תפוז, מתבלים במלח, מערבבים, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0