מקלפים את הבטטה וחותכים אותה לקוביות קטנות, מבשלים במים עם הסוכר עד לריכוך.
שלב 2
0 דקות
לוקחים את החצילים וחותכים אותם לשניים לאורך, מוציאים את ה"בשר" של החציל (אבל משאירים מעט בשר על הקליפה), חותכים אותו לקוביות בינוניות ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 3
25 דקות
בינתיים את הקליפות של החציל מניחים בתבנית סגורה בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות, עד שהקליפה והבשר שנשאר עליה מתרככת.
שלב 4
5 דקות
מטגנים את קוביות החציל בשמן זית במשך 5 דקות.
שלב 5
10 דקות
מוסיפים את השום, מטגנים עוד 10 דקות ומוסיפים את היין הלבן.
שלב 6
5 דקות
מוסיפים את הבטטות ומטגנים עוד 5 דקות.
שלב 7
2 דקות
לבסוף מוסיפים את השמנת, מערבבים, מוסיפים עוד קצת מלח ופלפל ומבשלים עוד 2 דקות.
שלב 8
10 דקות
כאשר קליפות החציל רכות מוציאים אותם מהתנור, ממלאים אותן במלית וסוגרים את הקצוות של הקליפות, על מנת שהמלית לא תברח, מכניסים לתנור לעוד 10 דקות.
שלב 1
מתוך
8
מקלפים את הבטטה וחותכים אותה לקוביות קטנות, מבשלים במים עם הסוכר עד לריכוך.
שלב 2
מתוך
8
לוקחים את החצילים וחותכים אותם לשניים לאורך, מוציאים את ה"בשר" של החציל (אבל משאירים מעט בשר על הקליפה), חותכים אותו לקוביות בינוניות ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
8
בינתיים את הקליפות של החציל מניחים בתבנית סגורה בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות, עד שהקליפה והבשר שנשאר עליה מתרככת.
שלב 4
מתוך
8
מטגנים את קוביות החציל בשמן זית במשך 5 דקות.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את השום, מטגנים עוד 10 דקות ומוסיפים את היין הלבן.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים את הבטטות ומטגנים עוד 5 דקות.
שלב 7
מתוך
8
לבסוף מוסיפים את השמנת, מערבבים, מוסיפים עוד קצת מלח ופלפל ומבשלים עוד 2 דקות.
שלב 8
מתוך
8
כאשר קליפות החציל רכות מוציאים אותם מהתנור, ממלאים אותן במלית וסוגרים את הקצוות של הקליפות, על מנת שהמלית לא תברח, מכניסים לתנור לעוד 10 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0