המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר את החמאה ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מוסיפים את החלב והמים, מערבבים ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות (ניתן להשתמש גם באבקת תיבול עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) תוך ערבוב מתמיד ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את השמנת המתוקה, פלפל שחור טחון טרי ומעט אגוז מוסקט מגורד.
מבשלים מכוסה על אש נמוכה כ -30 דקות.
מגישים חם עם קרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0