המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים וחותכים את הבטטות לפרוסות עבות.
ממלאים את הסיר בליטר מים וכפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבטטות, סוכר חום, קינמון ופלפל. מערבבים ומבשלים כ-15 דקות. בודקים שהבטטות התרככו. ומסירים מהאש.
מוסיפים 4 כפות חמאת בוטנים ומערבבים היטב.
מרסקים את הבטטות בבלנדר מוט או במעבד מזון. מוספים שמנת לבישול ומערבבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0