המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים בקערה את כל מרכיבי החביתיות לקבלת בלילה אחידה, מומלץ לעשות זאת בעזרת מעבד מזון עם הלהב הפלסטית.
נותנים לבלילה לנוח 15 דקות לפי הטיגון.
מחממים מחבת קטנה עם מעט שמן ומטגנים חביתיות משני הצדדים עד להשחמה.
מגישים מיד עם תוספות שאוהבים. *ניתן להמיר את החלב במיץ תפוזים או בירה או ציר עוף באותה הכמות. ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0