המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים במחבת חמאה ושמן ומוסיפים בצל, כרישה ושום, ומטגנים עד שיזהיבו. מוסיפים את התרד ומטגנים 5 דק'. מסירים מהאש מעבירים לקערה, ומצננים.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה, מחממים תנור לחום בינוני (180 צלזיוס). יוצקים את הבלילה לתבנית, זורים מעל את גבינת הקשקבל, אופים כ-40 דקות, עד להזהבה ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0