חותכים מבצק העלים ריבועים בגודל השקע, ועוד קצת כך שניתן יהיה ל-"רפד" את השקע בבצק וליצור מעין כוסיות בצק.
שלב 2
0 דקות
מסדרים את העלה בתבנית סביב השקע. ממשיכים לסדר את כל "כיסוני הבצק" בצורה דומה, מחוררים אותם במזלג, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, או עד שהבצק מקבל צבע זהוב (אך לא שרוף מדי).
שלב 3
0 דקות
מוציאים את התבנית.
שלב 4
0 דקות
הכנת המלית: מערבבים את תערובת הגבינות עם הירק הנבחר (בטטה, בצל, פטריות וכו'), מתבלים במלח ופלפל, שמים כף מהמלית בכל שקע ומכניסים לתנור לעוד כ-20 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת. הקישים האישיים מוכנים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
חותכים מבצק העלים ריבועים בגודל השקע, ועוד קצת כך שניתן יהיה ל-"רפד" את השקע בבצק וליצור מעין כוסיות בצק.
שלב 2
מתוך
4
מסדרים את העלה בתבנית סביב השקע. ממשיכים לסדר את כל "כיסוני הבצק" בצורה דומה, מחוררים אותם במזלג, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, או עד שהבצק מקבל צבע זהוב (אך לא שרוף מדי).
שלב 3
מתוך
4
מוציאים את התבנית.
שלב 4
מתוך
4
הכנת המלית: מערבבים את תערובת הגבינות עם הירק הנבחר (בטטה, בצל, פטריות וכו'), מתבלים במלח ופלפל, שמים כף מהמלית בכל שקע ומכניסים לתנור לעוד כ-20 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת. הקישים האישיים מוכנים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0