מפשירים את בצק העלים לילה מראש: מעבירים מהמקפיא למקרר ומפשירים שם. זה חשוב, ואם שוכחים לעשות את זה הלך על העוגה.
שלב 2
0 דקות
מרדדים את הבצק בין שתי יריעות ניילון או נייר אפייה כך שיהיה בעובי 3 מ"מ. חותכים לשניים ויוצרים מלבן ארוך מאוד (מחברים בין שני המלבנים שנוצרו פשוט על ידי הידוק וצביטה, כך שיתקבל מלבן באורך 80 ס"מ או אפילו מטר).
שלב 3
0 דקות
חותכים את המלבן לשני מלבני אורך. מורחים מלבן אחד בנוטלה, חלבה ואגוזים.
שלב 4
0 דקות
מכסים במלבן השני ומהדקים היטב.
שלב 5
0 דקות
מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסחררים את "כריך" בצק העלים סביב עצמו ויוצרים ממנו טבעת בתבנית. מחברים בין שני קצות נקניק הבצק באמצעות צביטה.
שלב 6
30 דקות
מברישים בחלמון טרוף במים ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות (עד שמזהיב היטב).
שלב 1
מתוך
6
מפשירים את בצק העלים לילה מראש: מעבירים מהמקפיא למקרר ומפשירים שם. זה חשוב, ואם שוכחים לעשות את זה הלך על העוגה.
שלב 2
מתוך
6
מרדדים את הבצק בין שתי יריעות ניילון או נייר אפייה כך שיהיה בעובי 3 מ"מ. חותכים לשניים ויוצרים מלבן ארוך מאוד (מחברים בין שני המלבנים שנוצרו פשוט על ידי הידוק וצביטה, כך שיתקבל מלבן באורך 80 ס"מ או אפילו מטר).
שלב 3
מתוך
6
חותכים את המלבן לשני מלבני אורך. מורחים מלבן אחד בנוטלה, חלבה ואגוזים.
שלב 4
מתוך
6
מכסים במלבן השני ומהדקים היטב.
שלב 5
מתוך
6
מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסחררים את "כריך" בצק העלים סביב עצמו ויוצרים ממנו טבעת בתבנית. מחברים בין שני קצות נקניק הבצק באמצעות צביטה.
שלב 6
מתוך
6
מברישים בחלמון טרוף במים ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות (עד שמזהיב היטב).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0