המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המצרכים לעוגה בקערה, עד להיווצרות מרקם אחיד.
משמנים תבנית 30*24 או 2 תבניות אינגליש קייק.
שופכים את התערובת ואופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות (תלוי בתנור).
ניתן לבדוק באמצעות נעיצת קיסם אם העוגה מוכנה (לא לפתוח את התנור לפני שעברו 30 דק').
כמה דקות לפני שמוצאים את העוגה מהתנור, מחממים על הגז/במיקרוגל שמנת מתוקה וממסים לתוכה את השוקולד. מערבבים עד להמסה מלאה.
מוציאים את העוגה מהתנור, מחוררים עם שיפוד/קיסם על מנת שקרם השוקולד ייספג לתוכה ושופכים את הקרם באופן אחיד על העוגה.
מצננים כ- 30 דקות ומפזרים פתיתי קוקוס לקישוט. לגרסת פרווה - החליפו את החלב במיץ תפוזים ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0