המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה. מרפדים את התבנית. מהדקים היטב באצבעות לתחתית דקה ככל האפשר ומצננים. בשארית המסה ניתן לרפד עוד תבנית קטנה.
מחממים תנור לחום בינוני נמוך (150-160 מעלות צלזיוס).
במעבד המזון עם להב הפלדה מקציפים את גבינת העיזים עם הסוכר. מתחילים לאט ומגבירים מהירות. מוסיפים את הביצים, גרידת הלימון והדבש ומערבבים למסה חלקה. מוסיפים שמנת חמוצה (ניתן להמיר אותה בחצי קילו גבינת שמנת, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בזמן הערבוב.
יוצקים לתבנית קפיץ עגולה מס' 26 משומנת ואופים בדיוק 35 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0