הכניסו את הכרוב לסיר גדול, כסו במים והביאו לרתיחה. כבו את האש והניחו לו לשהות במי הבישול עוד חמש דקות. הוציאו, חתכו את הבסיס הקשיח והפרידו את העלים. אם הם לא נפרדים בקלות, בשלו עוד כמה רגעים. עלי הכרוב צריכים להישאר כמה שיותר שלמים ויפים. יבשו היטב.
שלב 2
0 דקות
חממו 4 כפות שמן במחבת וטגנו את הבצל עד הזהבה. הוסיפו את הבשר והמשיכו לטגן, תוך ערבוב עד השחמה. הוסיפו תבלינים. כבו אש.
שלב 3
0 דקות
ערבבו בקערה את האורז, בשר וכף השמן הנותרת. הניחו מהמלית על שליש כל עלה כרוב וגלגלו. הדקו היטב והניחו את עלי הכרוב הממולאים בסיר גדול ופנו להכנת ברוטב.
שלב 4
0 דקות
חממו שמן בסיר גדול וטגנו את הבצל עד הזהבה. הוסיפו את השום וטגנו עוד דקה. הוסיפו רסק עגבניות, עגבניות, סוכר, מים, מלח ופלפל והביאו לרתיחה.
שלב 5
10 דקות
בשלו עוד 10 דקות על אש קטנה והסירו מהאש.
שלב 6
60 דקות
הניחו את עלי הכרוב הממולאים בסיר גדול בצפיפות. שפכו את הרוטב ובשלו 60 דקות על אש נמוכה. בדקו אם יש צורך במים מדי פעם.
שלב 7
0 דקות
להגשה הניחו את כל עלי הכרוב על צלחת הגשה גדולה, פזרו צנוברים ופטרוזיליה קצוצה והגישו.
שלב 1
מתוך
7
הכניסו את הכרוב לסיר גדול, כסו במים והביאו לרתיחה. כבו את האש והניחו לו לשהות במי הבישול עוד חמש דקות. הוציאו, חתכו את הבסיס הקשיח והפרידו את העלים. אם הם לא נפרדים בקלות, בשלו עוד כמה רגעים. עלי הכרוב צריכים להישאר כמה שיותר שלמים ויפים. יבשו היטב.
שלב 2
מתוך
7
חממו 4 כפות שמן במחבת וטגנו את הבצל עד הזהבה. הוסיפו את הבשר והמשיכו לטגן, תוך ערבוב עד השחמה. הוסיפו תבלינים. כבו אש.
שלב 3
מתוך
7
ערבבו בקערה את האורז, בשר וכף השמן הנותרת. הניחו מהמלית על שליש כל עלה כרוב וגלגלו. הדקו היטב והניחו את עלי הכרוב הממולאים בסיר גדול ופנו להכנת ברוטב.
שלב 4
מתוך
7
חממו שמן בסיר גדול וטגנו את הבצל עד הזהבה. הוסיפו את השום וטגנו עוד דקה. הוסיפו רסק עגבניות, עגבניות, סוכר, מים, מלח ופלפל והביאו לרתיחה.
שלב 5
מתוך
7
בשלו עוד 10 דקות על אש קטנה והסירו מהאש.
שלב 6
מתוך
7
הניחו את עלי הכרוב הממולאים בסיר גדול בצפיפות. שפכו את הרוטב ובשלו 60 דקות על אש נמוכה. בדקו אם יש צורך במים מדי פעם.
שלב 7
מתוך
7
להגשה הניחו את כל עלי הכרוב על צלחת הגשה גדולה, פזרו צנוברים ופטרוזיליה קצוצה והגישו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0