המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף יציב. מניחים במקרר.
בינתיים מניחים על גבי נייר אפייה את ריבועי הבצק עלים, בוזקים בנדיבות סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות, עד הזהבה (טיפ: כדי שהריבועים שלנו לא יתפסו גובה, מכסים אותם בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת ויוצרים משקולת).
מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר. חוצים כל ריבוע לחצי ומקבלים מלבנים.
לוקחים שקית זילוף, מכניסים אליה מהקרם שהכנו. מזלפים על כל מלבן בנדיבות, יוצרים 3 קומות של בצק עלים וקרם.
לוחצים מעט על הקרמשניט כדי שהקרם יצא מהצדדים ובעזרת מרית מורחים אותו על הדפנות, כך אנו מקבלים אשליה כאילו הקרמשניט נפרס מעוגה שלמה. בוזקים מעל הכל, בלי חשבון, אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0