המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים במעבד מזון את כל המצרכים לבצק. מערבבים כ- 30 שניות.
מניחים את התערובת על משטח מקומח ולשים לכדור.
יש להניח את הכדור בקערה ולעטוף אותה במגבת לכ-9 שעות בטמפרטורת החדר. לכן כדאי להכין את הבצק לילה לפני, הוא נשמר לעוד 18 שעות בחוץ.
מרדדים את הכדור לבצק דק או עבה תלוי מה שאוהבים.
מכינים רוטב עגבניות בצד: רסק עגבניות חצי כוס מים רותחים, בזיליקום, מלח, פלפל ומעט סוכר.
מורחים את הבצק ברוטב ומעל מפזרים פתיתי גבינה צהובה או מוצרלה ומעל מניחים חתיכות אננס מקופסת שימורים.
מניחים את הפיצה על משטח רשת. אם אין, על תבנית מתאימה מעל נייר אפייה, ולתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות ל-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0