משרים את אטריות השעועית במים חמים כ-10 דקות. לצורך ההשריה, כדאי להשתמש בקערה ענקית - אטריות השעועית מגיעות בגוש, וכשהן לא מבושלות הן בלתי ניתנות להפרדה. ההשריה במים רותחים מרככת ומבשלת אותן.
שלב 2
0 דקות
מביאים לרתיחה 1.5 ליטר מים וכפית מלח בסיר קטן. חוצים את חזה העוף לשניים בחיבור שני "כנפי הפרפר". מניחים בזהירות במים הרותחים, ומבשלים על להבה גבוהה ללא כיסוי בדיוק 4 דקות. מכבים את הלהבה ומכסים את הסיר.
שלב 3
0 דקות
משאירים את העוף במים עד שהסלט מוכן (העוף ממשיך להתבשל במים החמים).
שלב 4
5 דקות
מערבבים בינתיים את חומרי הרוטב בקערה גדולה, ומשהים עד שהסוכר נמס.
ניתן להמיר את הליים במיץ לימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
מסננים את האטריות מהמים ומעבירים לקערה עם הרוטב. מוסיפים גזר, נבטים, כרוב, בצל ירוק וכוסברה, ומערבבים. מחלקים את הסלט לקערות.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את העוף מהמים, פורסים לרצועות דקות ומפזרים מעל הסלט יחד עם עלי נענע, בזיליקום ובוטנים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
משרים את אטריות השעועית במים חמים כ-10 דקות. לצורך ההשריה, כדאי להשתמש בקערה ענקית - אטריות השעועית מגיעות בגוש, וכשהן לא מבושלות הן בלתי ניתנות להפרדה. ההשריה במים רותחים מרככת ומבשלת אותן.
שלב 2
מתוך
6
מביאים לרתיחה 1.5 ליטר מים וכפית מלח בסיר קטן. חוצים את חזה העוף לשניים בחיבור שני "כנפי הפרפר". מניחים בזהירות במים הרותחים, ומבשלים על להבה גבוהה ללא כיסוי בדיוק 4 דקות. מכבים את הלהבה ומכסים את הסיר.
שלב 3
מתוך
6
משאירים את העוף במים עד שהסלט מוכן (העוף ממשיך להתבשל במים החמים).
שלב 4
מתוך
6
מערבבים בינתיים את חומרי הרוטב בקערה גדולה, ומשהים עד שהסוכר נמס.
ניתן להמיר את הליים במיץ לימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
6
מסננים את האטריות מהמים ומעבירים לקערה עם הרוטב. מוסיפים גזר, נבטים, כרוב, בצל ירוק וכוסברה, ומערבבים. מחלקים את הסלט לקערות.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים את העוף מהמים, פורסים לרצועות דקות ומפזרים מעל הסלט יחד עם עלי נענע, בזיליקום ובוטנים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0