מבשלים עד להתרככות, כל ירק בסיר נפרד, בגלל זמני הבישול השונים.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מזלפים עליו כף שמן ומורחים על פני הנייר בעזרת נייר סופג.
שלב 4
0 דקות
מסננים את תפוחי האדמה והבטטה ממי הבישול ושמים אותם במעבד מזון. מוסיפים את כל שאר החומרים והתבלינים, מלבד הקוואקר, למעבד המזון, ומעבדים עד לאחידות אבל לא יותר מדי. לחלופין אפשר לערבב הכול בקערה גדולה, ולהיעזר במועך תפוחי אדמה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב. ממתינים כרבע שעה לפני יצירת הקציצות כדי שהקוואקר יספוג את הנוזלים.
שלב 6
0 דקות
בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כף גדושה, מעצבים לצורת לביבה ומניחים על התבנית. אין צורך לשמור על רווחים.
שלב 7
20 דקות
אופים 20־ 25 דקות עד שהלביבות מתייצבות, משחימות ונפרדות בקלות מנייר האפייה. מומלץ לטעום אחת ולוודא שהיא מוכנה לפני שמוציאים את כל המגש.
שלב 1
מתוך
7
מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות וחותכים לרבעים.
שלב 2
מתוך
7
מבשלים עד להתרככות, כל ירק בסיר נפרד, בגלל זמני הבישול השונים.
שלב 3
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מזלפים עליו כף שמן ומורחים על פני הנייר בעזרת נייר סופג.
שלב 4
מתוך
7
מסננים את תפוחי האדמה והבטטה ממי הבישול ושמים אותם במעבד מזון. מוסיפים את כל שאר החומרים והתבלינים, מלבד הקוואקר, למעבד המזון, ומעבדים עד לאחידות אבל לא יותר מדי. לחלופין אפשר לערבב הכול בקערה גדולה, ולהיעזר במועך תפוחי אדמה.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב. ממתינים כרבע שעה לפני יצירת הקציצות כדי שהקוואקר יספוג את הנוזלים.
שלב 6
מתוך
7
בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כף גדושה, מעצבים לצורת לביבה ומניחים על התבנית. אין צורך לשמור על רווחים.
שלב 7
מתוך
7
אופים 20־ 25 דקות עד שהלביבות מתייצבות, משחימות ונפרדות בקלות מנייר האפייה. מומלץ לטעום אחת ולוודא שהיא מוכנה לפני שמוציאים את כל המגש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0