המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים במעבד מזון את הפתיבר עם החמאה המומסת, עד לספיגת החמאה בפירורים.
משטחים את התערובת על תבנית הפאי (תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ), מהדקים לתחתית ומכניסים למקפיא עד להתייצבות (כ-15 דקות).
שוברים את השוקולד לקוביות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל, מוסיפים את השמנת המתוקה, ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, להימנע מרתיחה).
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
קולים את האגוזים ע"י חימום בתנור ל-25 דקות ב-120 מעלות.
מסדרים את האגוזים הקלויים על הפאי.
יוצקים את הגנאש מעל האגוזים.
מכניסים למקרר ל-3 שעות.
שמים כפית קקאו במסננת, ומפזרים מעל העוגה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0