מערבבים את כל חמרי המשרה, טובלים עוגיות ומסדרים על תחתית התבנית שכבה ראשונה בצפיפות. מורחים 1/3 מהקרם ומיישרים טובלים שוב עוגיות במשרה ומניחים על הקרם, שוב מורחים קרם, שוב שכבת עוגיות טבולות ומסיימים בשכבת קרם מיישרים יפה.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים ביחד על אדים את כל החומרים, עד שמתקבל קרם במרקם חלק, מוציאים העוגה מהקירור ,מורחים בעדינות את השוקולד ומיישרים יפה.
שלב 5
0 דקות
מערבבים בין הקצפת לתערובת הגבינה, בתנועות קיפול עד לאחידות.
שלב 6
0 דקות
מכניסים למקפיא ל 1/2 שעה.
שלב 7
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומאכסנים שלוש שעות במקרר. העוגה נשמרת כ-4 ימים .
מערבבים את כל חמרי המשרה, טובלים עוגיות ומסדרים על תחתית התבנית שכבה ראשונה בצפיפות. מורחים 1/3 מהקרם ומיישרים טובלים שוב עוגיות במשרה ומניחים על הקרם, שוב מורחים קרם, שוב שכבת עוגיות טבולות ומסיימים בשכבת קרם מיישרים יפה.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים ביחד על אדים את כל החומרים, עד שמתקבל קרם במרקם חלק, מוציאים העוגה מהקירור ,מורחים בעדינות את השוקולד ומיישרים יפה.
שלב 5
מתוך
7
מערבבים בין הקצפת לתערובת הגבינה, בתנועות קיפול עד לאחידות.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים למקפיא ל 1/2 שעה.
שלב 7
מתוך
7
מכסים בניילון נצמד ומאכסנים שלוש שעות במקרר. העוגה נשמרת כ-4 ימים .
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0