המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים בצל דק ומטגנים בשמן עד שקיפות, מוסיפים פרגיות חתוכות לקוביות קטנות, מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהן מוכנות. מוסיפים את הצימוקים, שקדים ותבלינים ומערבבים. מצננים לטמפ' החדר.
מניחים עלה סיגר על משטח נקי, במרכז העלה מניחים חופן תערובת פרגיות ומקפלים בצורת עטיפה. ניתן להדביק את העלים עם סילאן.
אם רוצים לאפות: מניחים את הפסטיות כש"התפר" כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד הזהבה.
אם רוצים לטגן: מחממים שמן במחבת, מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים וממשיכים לטגן עד הזהבה.
מגישים לכל סועד פסטייה במרכז הצלחת, ובוזקים אבקת סוכר מעל. מקשטים בשני פסים של סילאן או טחינה גולמית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0