משרים את החומוס למשך הלילה וקולפים למחרת. שוטפים היטב את הסלרי והבצל וקוצצים דק.
שלב 2
0 דקות
לתוך סיר גדול מכניסים את הבשר, עצמות, חומוס שקולף והעדשים.
שלב 3
0 דקות
מאדים את הבצל במחבת ומוסיפים אותו לסיר שבו מתבשלות הקטניות על האש. מאדים את העגבניות ומאדים את הסלרי ומוסיפים.
שלב 4
120 דקות
מבשלים הכל יחד כ-120 דקות. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים או במעט יותר ומוסיפים לתוך המרק. מוסיפים את המלח, אטריות, פטרוזיליה והכוסברה וממשיכים בבישול.
שלב 5
0 דקות
לאחר 30 דקות מוסיפים מיץ לימון ומבשלים כ-15 דקות. בוחשים מדי פעם, בעיקר לאחר הוספת הקמח, הנוטה להדבק לתחתית הסיר. בשלב זה מתקבל מרק עשיר בתוכנו וסמיך. ניתן לדללו מעט לפי הטעם.
שלב 1
מתוך
5
משרים את החומוס למשך הלילה וקולפים למחרת. שוטפים היטב את הסלרי והבצל וקוצצים דק.
שלב 2
מתוך
5
לתוך סיר גדול מכניסים את הבשר, עצמות, חומוס שקולף והעדשים.
שלב 3
מתוך
5
מאדים את הבצל במחבת ומוסיפים אותו לסיר שבו מתבשלות הקטניות על האש. מאדים את העגבניות ומאדים את הסלרי ומוסיפים.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים הכל יחד כ-120 דקות. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים או במעט יותר ומוסיפים לתוך המרק. מוסיפים את המלח, אטריות, פטרוזיליה והכוסברה וממשיכים בבישול.
שלב 5
מתוך
5
לאחר 30 דקות מוסיפים מיץ לימון ומבשלים כ-15 דקות. בוחשים מדי פעם, בעיקר לאחר הוספת הקמח, הנוטה להדבק לתחתית הסיר. בשלב זה מתקבל מרק עשיר בתוכנו וסמיך. ניתן לדללו מעט לפי הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0