בכלי מתאים למיקרוגל, שמים את האורז + 2 כוסות מים + כף שמן, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים 7 דקות בחום גבוה. לחכות חמש דקות לפני שמוציאים מהמיקרוגל - האורז אמור לצאת בדרגת אל דנטה - חצי מבושל.
שלב 2
0 דקות
בסיר לבישול איטי (או סיר גדול של חמין) מסדרים פרוסות תפו"א כשעל כל שכבה מפזרים מלח ופלפל. אח"כ - מסדרים שכבה של מקלות גזרים, מלח ופלפל.
שלב 3
0 דקות
בסיר או במחבת גדולה מחממים 6 כפות שמן ומרגרינה. מאדים בצל, שום, עוף, מלח, פלפל (לפי הטעם) - עד להלבנה/תחילת הזהבה של העוף.
שלב 4
0 דקות
את כל תכולת הסיר שופכים על הגזר ותפוחי האדמה. ומעל הכל מניחים את האורז ומהדקים היטב. עושים כמה "חורים".
שלב 5
0 דקות
מעל הכל, שופכים את התבלינים ואבקת מרק עוף מעורבב בכוס מים רותחים.
שלב 6
0 דקות
סוגרים. אם זה בסיר לבישול איטי - מכסים במכסה - שמים על חום גבוה למשך שעה ולאחר שעה מעבירים לחום נמוך ומניחים להתבשל כך כל הלילה, עד למחרת בצהריים (כ- 12 שעות).
שלב 7
0 דקות
בסיר רגיל מכוסה- שעה בחום של 180 מעלות ואח"כ - 80-100 מעלות כל הלילה עד למחרת בצהריים.
שלב 8
0 דקות
אפשר להפוך לכלי גדול בתום הבישול ואז כל הנוזלים מחלחלים לכל התבשיל.
שלב 1
מתוך
8
בכלי מתאים למיקרוגל, שמים את האורז + 2 כוסות מים + כף שמן, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים 7 דקות בחום גבוה. לחכות חמש דקות לפני שמוציאים מהמיקרוגל - האורז אמור לצאת בדרגת אל דנטה - חצי מבושל.
שלב 2
מתוך
8
בסיר לבישול איטי (או סיר גדול של חמין) מסדרים פרוסות תפו"א כשעל כל שכבה מפזרים מלח ופלפל. אח"כ - מסדרים שכבה של מקלות גזרים, מלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
8
בסיר או במחבת גדולה מחממים 6 כפות שמן ומרגרינה. מאדים בצל, שום, עוף, מלח, פלפל (לפי הטעם) - עד להלבנה/תחילת הזהבה של העוף.
שלב 4
מתוך
8
את כל תכולת הסיר שופכים על הגזר ותפוחי האדמה. ומעל הכל מניחים את האורז ומהדקים היטב. עושים כמה "חורים".
שלב 5
מתוך
8
מעל הכל, שופכים את התבלינים ואבקת מרק עוף מעורבב בכוס מים רותחים.
שלב 6
מתוך
8
סוגרים. אם זה בסיר לבישול איטי - מכסים במכסה - שמים על חום גבוה למשך שעה ולאחר שעה מעבירים לחום נמוך ומניחים להתבשל כך כל הלילה, עד למחרת בצהריים (כ- 12 שעות).
שלב 7
מתוך
8
בסיר רגיל מכוסה- שעה בחום של 180 מעלות ואח"כ - 80-100 מעלות כל הלילה עד למחרת בצהריים.
שלב 8
מתוך
8
אפשר להפוך לכלי גדול בתום הבישול ואז כל הנוזלים מחלחלים לכל התבשיל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0