לבשל את הגרונות בסיר עם מים עד כיסוי למשך 90 דקות, או עד שהם מתרככים ונפרדים מהעצם בקלות (במידה ומחליפים את הגרונות בקבנוס אין צורך בבישול. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
0 דקות
בסיר אחר של מרק לטגן את הבצל עד הזהבה. להוסיף תפוחי אדמה וגזר ולערבב.
שלב 3
0 דקות
להוסיף ליטר וחצי מים ולהביא לרתיחה.
שלב 4
40 דקות
מנמיכים להבה ומבשלים כ-40 דקות, עד שהירקות רכים.
שלב 5
20 דקות
מוסיפים שקית אפונה ומבשלים כ-20 דקות נוספות. לאחר עשר דקות להוסיף את התבלינים ולערבב.
שלב 6
0 דקות
טוחנים את המרק למחית באמצעות בלנדר מוט.
שלב 7
15 דקות
מוסיפים לסיר את הגרונות ומבשלים 15 דקות נוספות, עד התמזגות הטעמים.
שלב 1
מתוך
7
לבשל את הגרונות בסיר עם מים עד כיסוי למשך 90 דקות, או עד שהם מתרככים ונפרדים מהעצם בקלות (במידה ומחליפים את הגרונות בקבנוס אין צורך בבישול. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
מתוך
7
בסיר אחר של מרק לטגן את הבצל עד הזהבה. להוסיף תפוחי אדמה וגזר ולערבב.
שלב 3
מתוך
7
להוסיף ליטר וחצי מים ולהביא לרתיחה.
שלב 4
מתוך
7
מנמיכים להבה ומבשלים כ-40 דקות, עד שהירקות רכים.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים שקית אפונה ומבשלים כ-20 דקות נוספות. לאחר עשר דקות להוסיף את התבלינים ולערבב.
שלב 6
מתוך
7
טוחנים את המרק למחית באמצעות בלנדר מוט.
שלב 7
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הגרונות ומבשלים 15 דקות נוספות, עד התמזגות הטעמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0