המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את העוף ברוטב הטריאקי. *ניתן להמיר את העוף בחזה הודו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ממיסים את הסוכר בסיר, וכשמתחיל להשחים מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומערבבים.
מוסיפים את הבצל ומערבבים, מתבלים במלח ובפלפל, ומנמיכים את הלהבה.
מכסים ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים את הג'ינג'ר ואבקת הצ'ילי, מערבבים וממשיכים לבשל עוד שעה, עד שהנוזלים מסמיכים.
לפני ההגשה, מחממים מחבת טפלון ומטגנים את העוף מספר דקות מכל צד. מגישים עם רוטב הקרמל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0