קולים את הפלפלים על האש או בגריל בתנור עד להשחמת הקליפה.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים 15 דקות להתרככות הקליפה.
שלב 3
0 דקות
מקלפים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים.
שלב 4
0 דקות
חותכים לרצועות רחבות או משאירים כחצאים ומעבירים לתבנית נמוכה.
שלב 5
0 דקות
מערבבים בקערה שניה את החומץ, השמן, המים והסוכר. מוסיפים את השום, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים על הפלפלים. אם כמות הנוזלים אינה מספקת לכיסוי מוסיפים בהתאם לפי התערובת הבסיסית.
שלב 6
0 דקות
מכסים, ומשהים במקרר ליום לפחות לספיגת טעמים.
שלב 1
מתוך
6
קולים את הפלפלים על האש או בגריל בתנור עד להשחמת הקליפה.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים 15 דקות להתרככות הקליפה.
שלב 3
מתוך
6
מקלפים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים.
שלב 4
מתוך
6
חותכים לרצועות רחבות או משאירים כחצאים ומעבירים לתבנית נמוכה.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים בקערה שניה את החומץ, השמן, המים והסוכר. מוסיפים את השום, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים על הפלפלים. אם כמות הנוזלים אינה מספקת לכיסוי מוסיפים בהתאם לפי התערובת הבסיסית.
שלב 6
מתוך
6
מכסים, ומשהים במקרר ליום לפחות לספיגת טעמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0