בוררים את העדשים, שוטפים ומעבירים לסיר. מוסיפים את המים והמרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהעדשים מתרככות (כארבעים דקות).
שלב 2
0 דקות
בינתיים מזהיבים בשמן במחבת את הבצל הקצוץ. כשהוא זהוב-בהיר מוסיפים את השום וממשיכים לטגן אגב ערבוב עד שהבצל זהוב כהה. מסירים מהאש.
שלב 3
0 דקות
כשהעדשים רכות (יישארו עוד נוזלים בסיר) מוסיפים להן את הבורגול, תערובת הבצל (עם השמן שבמחבת), מלח ופלפל. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה, ללא מכסה עוד עשר דקות. אם נראה שהתבשיל מתייבש מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
שלב 4
0 דקות
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
4
בוררים את העדשים, שוטפים ומעבירים לסיר. מוסיפים את המים והמרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהעדשים מתרככות (כארבעים דקות).
שלב 2
מתוך
4
בינתיים מזהיבים בשמן במחבת את הבצל הקצוץ. כשהוא זהוב-בהיר מוסיפים את השום וממשיכים לטגן אגב ערבוב עד שהבצל זהוב כהה. מסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
4
כשהעדשים רכות (יישארו עוד נוזלים בסיר) מוסיפים להן את הבורגול, תערובת הבצל (עם השמן שבמחבת), מלח ופלפל. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה, ללא מכסה עוד עשר דקות. אם נראה שהתבשיל מתייבש מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
שלב 4
מתוך
4
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0