מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות. נוצרים גושים . לא להבהל.
שלב 3
2 דקות
מחממים על אש נמוכה כ-2 דקות ולאט לאט מוסיפים מים/חל/שמנת ובוחשים.
שלב 4
0 דקות
כמות הנוזלים - לפי הצורך , ל א להפסיק לערבב.
שלב 5
0 דקות
כשהתערובת מגיעה למרקם דייסתי מוסיפים את המלח ואגוז המוסקט.
שלב 6
1 דקות
אפשר בשלב זה להוסיף ביצה אחת תוך כדי ערבוב מהיר, לא חובה.
לגרסה חלבית ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה ואת המים בשמנת מתוקה או חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
ממיסים את המרגרינה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות. נוצרים גושים . לא להבהל.
שלב 3
מתוך
6
מחממים על אש נמוכה כ-2 דקות ולאט לאט מוסיפים מים/חל/שמנת ובוחשים.
שלב 4
מתוך
6
כמות הנוזלים - לפי הצורך , ל א להפסיק לערבב.
שלב 5
מתוך
6
כשהתערובת מגיעה למרקם דייסתי מוסיפים את המלח ואגוז המוסקט.
שלב 6
מתוך
6
אפשר בשלב זה להוסיף ביצה אחת תוך כדי ערבוב מהיר, לא חובה.
לגרסה חלבית ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה ואת המים בשמנת מתוקה או חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0