המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הבשר החתוך לקוביות, 2 כפות שמן, הקמח, מלח, פלפל, תימין ופפריקה בשקית. מנערים היטב עד שקוביות הבשר מצופות בתערובת.
מחממים רבע כוס שמן בסיר כבד ומשחימים בשמן את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.
מזהיבים היטב בשמן את הבצל. מוסיפים שום וגזר ומטגנים עוד דקה.
מחזירים את יתר החומרים לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהבשר רך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0