מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות, ומזלפים קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים במחבת את הבצל, ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל, ומניחים בצד.
שלב 3
5 דקות
הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, ומזהיבים ביחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה.
*לגרסה חריפה - ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך כשלוש דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים.
שלב 6
0 דקות
בדרך כלל ההמלצה היא לבשל את הפסטה חצי דקה פחות, ואז ממשיכים את הבישול ביחד עם הרוטב בערך 7-8 דקות על אש קטנה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות, ומזלפים קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
שלב 2
מתוך
6
מזהיבים במחבת את הבצל, ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל, ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
6
הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, ומזהיבים ביחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה.
*לגרסה חריפה - ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך כשלוש דקות.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים.
שלב 6
מתוך
6
בדרך כלל ההמלצה היא לבשל את הפסטה חצי דקה פחות, ואז ממשיכים את הבישול ביחד עם הרוטב בערך 7-8 דקות על אש קטנה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0