המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את קוביות החצילים בשמן עמוק.
במחבת גדולה מערבבים את הרוטב ביחד עם 2 כפות שמן זית ומים עד לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים לרוטב המוכן את החצילים המטוגנים, הזיתים, השום ועלי הבזיליקום.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים ומוסיפים אל הרוטב. מערבבים היטב מבשלים עוד דקה.
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים פרמזן מעל כל המנה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0