המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החלק העליון של כל פלפל כך שניתן יהיה למלאו, ויוצרים בעזרת סכין 3-4 חתכים בתחתית כל פלפל.
מערבבים יחד את חומרי המלית, וממלאים כל פלפל עד 2/3 גובה. מעמידים בסיר בצפיפות יחסית.
מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב ומוזגים לסיר, מעל הפלפלים וסביבם.
מביאים את תכולת הסיר לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה.
מבשלים 60 דקות. יש לפתוח את הסיר כפעמיים במהלך הבישול, ובעזרת כף לשפוך מעט רוטב מעל כל פלפל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0