חותכים את חזה העוף לקוביות גדולות, מערבבים בקערה עם התבלינים היבשים (למעט הכורכום והזעפרן), מלח ופלפל גרוס טרי עד שהבשר "עטוף" בתבלינים.
שלב 2
0 דקות
מטגנים על מחבת לוהטת עם מעט שמן בשני סבבים, עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים מעט. מוציאים מיד לקערה ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מטגנים את הבצל עד שמתחיל להיות שקוף-זהוב.
שלב 4
5 דקות
בינתיים, מערבבים את הכורכום והזעפרן בתוך הציר/ המים הרותחים ומניחים בצד.
*ניתן להמיר את שורש הכורכום בחצי כפין כורכום טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
כשהבצל מוכן, מוסיפים את הפתיתים, מגבירים את האש ומטגנים כשתי דקות תוך ערבוב. מנמיכים את האש לאש בינונית, מוסיפים את הציר עם הכורכום והזעפרן ועוד שלוש כוסות מים רותחים. מערבבים ומתקנים טעמים.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הבשר ואת האפונה, מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ-30 דקות. מכבים את האש וממתינים כמה דקות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את חזה העוף לקוביות גדולות, מערבבים בקערה עם התבלינים היבשים (למעט הכורכום והזעפרן), מלח ופלפל גרוס טרי עד שהבשר "עטוף" בתבלינים.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים על מחבת לוהטת עם מעט שמן בשני סבבים, עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים מעט. מוציאים מיד לקערה ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד שמתחיל להיות שקוף-זהוב.
שלב 4
מתוך
6
בינתיים, מערבבים את הכורכום והזעפרן בתוך הציר/ המים הרותחים ומניחים בצד.
*ניתן להמיר את שורש הכורכום בחצי כפין כורכום טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
6
כשהבצל מוכן, מוסיפים את הפתיתים, מגבירים את האש ומטגנים כשתי דקות תוך ערבוב. מנמיכים את האש לאש בינונית, מוסיפים את הציר עם הכורכום והזעפרן ועוד שלוש כוסות מים רותחים. מערבבים ומתקנים טעמים.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את הבשר ואת האפונה, מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ-30 דקות. מכבים את האש וממתינים כמה דקות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0