ממלאים סיר בכוס וחצי מים, מוסיפים את העדשים, בטטה, כמון וכורכום ומבשלים עד לאידוי המים ולריכוך הירקות.
שלב 2
0 דקות
טוחנים את כל המרכיבים המבושלים בבלנדר עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 3
3 דקות
הגשה: מניחים את הממרח על צלחת בתנועת מריחה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומפזרים פטרוזיליה מסביב (ניתן לפזר גם כוסברה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
3
ממלאים סיר בכוס וחצי מים, מוסיפים את העדשים, בטטה, כמון וכורכום ומבשלים עד לאידוי המים ולריכוך הירקות.
שלב 2
מתוך
3
טוחנים את כל המרכיבים המבושלים בבלנדר עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 3
מתוך
3
הגשה: מניחים את הממרח על צלחת בתנועת מריחה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומפזרים פטרוזיליה מסביב (ניתן לפזר גם כוסברה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0