המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מחממים במחבת את רוטב העגבניות עם המים.
מבשלים את הרוטב כ-10 דקות עם מכסה סגור על אש קטנה.
מוסיפים את התוספת האהובה ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מטגנים את הפטריות?
היי מירב, אין צורך בטיגון מקדים, הן מתבשלות ברוטב. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1