המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הריקוטה, החלב וחלמוני הביצים לקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח התופח והמלח וטורפים בעדינות ליצירת בלילה חלקה.
טורפים ביד את חלבוני הביצים, עד שהם מתחילים להפוך לקצף שזה כל מה שנדרש במנה זו ומקפלים אותם לתוך תערובת הריקוטה.
מחממים שמן בוטנים (או אחר) במחבת גדולה (מנגבים שאריות בנייר סופג) ויוצקים כפיות גדושות של תערובת. מטגנים במשך דקה, עד שהם מזהיבים ונוצרות בועות קטנות. הופכים ומטגנים דקה נוספת.
בשעה שמכינים פנקייקס משאר הבלילה מקפידים לשמור את הפנקייקס המוכנים חמים, עטופים ברדיד אלומיניום, על גבי צלחת מחוממת וגדולה.
מגישים עם סירופ, אם אתם חייבים, או עם התותים. בביתי יש דרישה לצקת עליהם סירופ, אך לדעתי הדבר פוגם בעדינותם הנפלאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0