מגררים בפומפיה גסה את הקישוא, גזרים ולפת, וקוצצים את הבצל ושיני השום.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את השום והבצל בסיר למרק עם שמן זית. כשהבצל נהייה שקוף מוסיפים את העגבניות המרוסקות (אפשר להעביר פעם נוספת במעבד מזון, אם הרסק גושי מדי), גרגרי החומוס ואת עלה הדפנה ומגבירים לאש בינונית-גבוהה.
שלב 3
0 דקות
כשמתחיל קצת לבעבע מוסיפים את המרק והמים. מביאים לרתיחה. מוציאים את עלה הדפנה (אם מוצאים אותו), מוסיפים את הירקות המגוררים ומתבלים לפי טעם.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים הכל יחד במשך כחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
שלב 1
מתוך
4
מגררים בפומפיה גסה את הקישוא, גזרים ולפת, וקוצצים את הבצל ושיני השום.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את השום והבצל בסיר למרק עם שמן זית. כשהבצל נהייה שקוף מוסיפים את העגבניות המרוסקות (אפשר להעביר פעם נוספת במעבד מזון, אם הרסק גושי מדי), גרגרי החומוס ואת עלה הדפנה ומגבירים לאש בינונית-גבוהה.
שלב 3
מתוך
4
כשמתחיל קצת לבעבע מוסיפים את המרק והמים. מביאים לרתיחה. מוציאים את עלה הדפנה (אם מוצאים אותו), מוסיפים את הירקות המגוררים ומתבלים לפי טעם.
שלב 4
מתוך
4
מנמיכים את האש ומבשלים הכל יחד במשך כחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0