המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבסיס העוגה, להמיס את החמאה ולערבב עם העוגיות הטחונות, להדק לתחתית תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ. *ניתן להמיר את עוגיות הלוטוס בפתיבר קלאסי או שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לשכבה השנייה, לחמם את הממרח במיקרוגל או בבן מארי, עד שהממרח הופך לנוזלי, לצקת על הבסיס.
לשכבה השלישית, להקציף במיקסר 3/4 מכמות השמנת, להוסיף את החלב בהדרגה ולהמשיך להקציף.
להוסיף את הסוכר ולהקציף עד שמקבלים מרקם אחיד. לצקת על ממרח הלוטוס ולהעביר לקירור.
לחמם את השמנת שנותרה, לצקת על קוביות השוקולד המריר, להמתין כמה דקות ולערבב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
לצקת את הציפוי על העוגה המצוננת, להחזיר לקירור של כמה שעות.
לפני ההגשה לקשט בפסי ריבת חלב או באגוזים קצוצים, לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0